KALENDER

OPRET arrangement

aug
26
man
2019
Her hvor vi går – en pilgrimsvandring
aug 26 kl. 17:00 – 21:00

Tilmelding:
Gudmund Rask Pedersen
grp@km.dk
tlf 50708089

Hvordan går det? Hvordan går du selv og har det her på din livsvandring?
Pilgrimsvandring er præget af stor enkelthed. Den enkelthed der ligger i at medbringe ikke mere end man selv kan bære. Den enkelthed der ligger i selve det at gå.
Gå her hvor vi går, nu hvor vi går her.
Sensommeren 2018 blev kapellet på Nebel kirkegård indviet som pilgrimskapel. Et rum for andagt. For eftertænksomhed og bøn. Et rum for stilhed.
Vi vil denne sensommeraften gå en pilgrimsvandring fra den lille sø ved Vær kirke via herregården Serridslevgård til Serridslev kirke og herfra til pilgrimskapellet i Nebel. Ved pilgrimskapellet vil vi dele nadver for til sidst at gå til den afsluttende andagt i Vær kirke efterfulgt af en, formodentlig tiltrængt, portion suppe i Sognegården.
Sørg for godt fodtøj, passende beklædning, flaske med vand, evt. også en stav og et håndklæde eller en lille hynde at sidde på ude i det fri.

nov
15
fre
2019
Retræte på Ådalen
nov 15 kl. 15:00 – nov 17 kl. 15:00

I de smukke omgivelser ved Nørreådalen i udkanten af Fussingø skov ligger Ådalen Retræte og det er her, vi skal tilbringe et par døgn sammen i stilhed.

Trænger du til at komme helt ned i tempo?
Længes du efter ikke at skulle noget som helst andet end ”bare at være”.
Har du brug for tid til fordybelse og eftertanke?
Så er retræten her måske noget for dig?

Dagene indledes og afsluttes med andagt. Ud over andagterne og måltiderne, er der ikke program på.
Hver dag har du tid til at hvile, gå tur i området, samle tankerne i bøn og meditation eller hvad sind og krop nu trænger til.

Som retræteleder, står jeg til rådighed for vejledende samtaler under retræten.
Jeg er trænet i den Ignatianske tradition og tilgangen til bøn, meditation og samtaler under retræten er præget af dette.
Det betyder, at mit fokus er, at støtte den enkelte deltagers proces, fordybelsen i relationen til Kristus.
Der er i tilgangen en absolut tillid til, at Gud vil os og vil noget med os, og for os er opgaven, at give tid, lytte og lade os lede på hver vores vej.

Denne tillid til Guds nærvær i vores liv, tilliden til, at Han arbejder i os på mange forskellige planer og at Han særligt møder os i vores længsel og kærlighed, er inspirationskilden til min vejledning under retræten.

Der er plads til 10 deltagere på retræten og deltagere fra Horsens og omegn har fortrinsret.

Kommer du andetstedsfra i Danmark og er interesseret i at deltage, kan du kontakte mig og komme på venteliste og får så en plads, hvis der er ledige pladser.