Vandring med frivillige fra Gudenå Hospice den 29/5 2018

Vi havde en meget givende pilgrimsvandring med 20 frivillige fra Gudenå Hospice. Vandringen, som var på omkring 8 km, udgik fra Vinding kirke og afsluttedes i Vinding kirke.
Undervejs var der strækninger, hvor vi vandrede i stilhed med et fokus givet af pilgrimspræsten.
Fokus var først på fortiden og på spørgsmålet: Hvad har jeg fået med mig på min livsvandring, som jeg er taknemmelig for?
Dernæst – i næste periode med stilhed – var fokus: Hvad har jeg fået med mig undervejs i den tid, hvor jeg har været frivillig på Hospice, som jeg er taknemmelig for?
Og afsluttende, i stilheden, hvor vi vandrede tilbage til Vinding kirke, var fokus ordene: Hvem du end er, hvor du end kommer fra, hvordan du end har det, er du set, kendt og elsket.
Vi vandrede i stilhed rundt på den meget smukke kirkegård ved Vinding kirke inden vi gik ind i kirken og afsluttede dagens vandring.


Kære Anette,

Af hjertet tak for en meget smuk vandring med dig….. en vandring der satte spor i os alle – både enkeltvis, men også som gruppe.

Her får du lidt feedback fra de frivillige som har skrevet til mig efterfølgende:

”En dejlig eftertænksom dag i skønt selskab – tusinde tak for det”
”Tak for en god oplevelse”
”Tusind tak for den skønneste dag og tak for præsten – hun var eminent. Fantastisk at blive ”tvunget” til at være alene med sig selv. Meget lærerigt”
”Tak for en helt særlig oplevelse. Det var en dejlig dag.
”Tak for en dejlig dag med fokus på det positive”
”Tak for en super inspirerende og motiverende præst”.

Med venlig hilsen
Vibeke Bruun Ahlgreen
Frivilligkoordinator, Gudenå Hospice

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × two =